БИОпонни Градини

Биопонните системи позволяват отглеждане на огромно разнообразия от цветя и растения със специфични изисквания.

Биопонните цветни градини позволяват да бъдат изграждани в градски пространства, големи търговски центрове и бизнес сгради, както и в специализирани заведения, като част от интериора и средата.

 •  

  Биоронни градини тип Стена

  Много популярни в редица центрове и сгради, с екологичен ефект, приятна фасада и забележителност за туристите и гостите.

   Отличават се с високо качество на дизайна и градинарсото майсторство. Биопонната аеропонна система позволява целогодишна подръжка, чистота на обслужването и ниски режийни разходи.
  Изключителен интерес за хората и средата, имат и терапевтично въздействие.

   

 • Image

  Вертикални биопонни градини

  Различен тип оранжерийно производство, което позволява растенията да се отглеждата във вертикални модули, като се използва аеропонна система за оросяването им.

  Много подходящи за цветя, за отглеждане на ягоди и други, като системата позволява на сравнително малко място голямо разнообразие от модули и видове растения.

 • Image

  Бипонни градини тип "Релакс парк"

  Огромно разнообразие от растения, цветя, аквапонно отглеждане на риби и други. Изграждането става чрез създаване на биопонни езера, в които плават растенията, големи възможности за създаване на атракции и места за зрители.

  Пораждат голям туристически интерес и са в основата на атрактивни събития и съоръжения с такъв характер.