Съвети

Нашите съвети за клиенти, последователи и фенове:

За да инсталирате Вашия зелен кът, пространство или стена, първо изберете подходящо място, което е добре да има достатъчно светлина. Ако искате да осветите тъмно място, биопонната система ще Ви даде едновременно и светлина и зеленина в този ъгъл или стена.

Направете консултация с нашите специалисти за Вашето желание и виждане на подходящата система, предназначението и приложението й. От това зависи и бъдещата красота, полезност и безпроблемна работа на Вашия зелен биокът.

Отглеждането на различните растения изисква определени грижи и познаване на растенията. С всяка биопонна система Вие ще получите информация за желаните от Вас за отглеждане растения. Ако искате да смените растенията, не се притеснявайте да се обърнете към нашите специалисти.

Тук ние ще Ви информираме редовно за новостите и ще получавате полезни съвети както за градинарство, така и за лесната експлоатация на биопонната система, за нейното подържане и за евентуланите нередности или проблеми, които биха могли да възникнат.

Следете и нашите връзки в социалните мрежи, както и можете да се абонирате за нашия бюлетин, пълен със съвети, споделяне на опит и био новини, който може да получавате безплатно на електронната си поща.